Başkanlık Kupası, Başkan Atila'nın Santra Vuruşuyla Başladı

Başkanlık Kupası, Başkan Atila'nın Santra Vuruşuyla Başladı

Bornova Futbol Kulüpleri Birliği ile birlikte düzenlenen organizyon üç hafta sürecek.

Bornova Belediyesi’nin Bornova Futbol Kulüpleri Birliği ile birlikte 2006 – 2007 ve 2008 doğumlu çocuklar için düzenlediği Başkanlık Kupası, Vizyon Sports Tesisleri’nde başladı. 3 yaş kategorisinde 40 takımın katılımıyla gerçekleşen turnuvanın başlama vuruşunu Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila yaptı. Altınordu ile Bornova Belediyespor takımları arasında oynanan açılış maçı öncesi miniklerle birlikte pasta kesen Başkan Atila, Bornova Futbol Kulüpleri Birliği Başkanı Efkan Muhtar’ın geçtiği kaleye penaltı atışı da yaptı.

2d28a440-2a3b-433a-a250-7d9505cc3966

Kardeşlik içerisinde geçsin

Organizasyona katılımın sevindirici olduğunu söyleyen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Katılımcı takımlara teşekkür ediyorum. Her şey geleceğimiz olan çocuklarımız için. Onlara daha güzel biri gelecek hazırlamak bizim görevimiz. Bu turnuvanın kardeşlik içerisinde geçmesini diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kupa 19 Haziran’da sahibini bulacak

10 yaş kategorisinde dörder takımın yer aldığı dört grupta 16, 9 yaş kategorisindeki üç grupta 14, 8 yaş kategorisinde ise iki grupta 10 takımın yer aldığı turnuvada toplam 40 ekip mücadele ediyor. Üç hafta sürecek organizasyonun ilk iki haftasında grup maçlarını oynanacak. Son hafta sıralama ve final karşılaşmalarına geçilecek. Başkanlık Kupası sahibini 19 Haziran Pazar günü bulacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.