Başörtüsü görüşmeleri başladı: 'Hazır teklif götürmüyoruz'

Başörtüsü görüşmeleri başladı: 'Hazır teklif götürmüyoruz'

Başörtüsü konusunda hazırlanan Anayasa teklifini görüşmek üzere bugün TBMM'de yer alan muhalefet partilerini ziyaret edecek AKP Heyeti'nin İlk ziyareti MHP ile gerçekleşti. Heyet, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, başörtüsü Anayasa teklifini görüşmek üzere Mecliste grubu bulunan siyasi partilere ziyaretlerine ilişkin, “İstişareler sonucunda ortaya çıkacak görüşleri tekrar değerlendireceğiz. Bu görüşler çerçevesinde teklifin son şeklini vereceğiz. Hazır teklif götürmüyoruz” dedi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ve AK Parti Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz'un yer aldığı AK Parti heyeti, başörtüsü Anayasa teklifi için TBMM’de ilk olarak MHP'yi ziyaret etti. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, yaptığı açıklamada istişareler gerçekleştirdiklerini belirterek, “Bugün son gelinen noktada bir kez daha değerlendirme fırsatı bulduk. Cumhuriyet Halk Partisi, HDP ve İYİ Parti'yle görüşmelerimiz olacaktır” ifadelerini kullandı.

Bozdağ, “İstişareler sonucunda ortaya çıkacak görüşleri tekrar değerlendireceğiz. Bu görüşler çerçevesinde teklifin son şeklini vereceğiz. Hazır teklif götürmüyoruz” dedi.
MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay ise teklifin hayırlı olmasını diledi. Görüşmenin ardından AK Parti heyeti CHP'yi ziyaret etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.