Başterzi’den, Başkan Sengel’e: Mazbatayı cebine koyunca verdiği sözler aklına bile gelmemiş

Başterzi’den, Başkan Sengel’e: Mazbatayı cebine koyunca verdiği sözler aklına bile gelmemiş

AK Parti Selçuk Belediye Başkan Aday Adayı Osman Başterzi, Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’e eleştirilerde bulundu.

MEDYA EGE – AK Parti Selçuk Belediye Başkan Aday Adayı Osman Başterzi, sosyal medya hesabından, Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’i eleştirdi.

Büyüklere Masallar başlığı ile bir açıklama serisi hazırlayan Başterzi, Başkan Sengel’e, belediye başkanı seçildiğinde gerçekleştireceği projeleri hatırlattı.

thumbs-b-c-1a871bc5b95d216637378711447d523f.jpg

Başterzi, açıklamasında “Büyüklere masallar/2 Filiz Ceritoğlu Sengel, o koltuğa oturabilmek için neler vaat ettiklerini unuttuysa yanılıyor. 2019’da Selçuklu’nun önüne koyduğu o upuzun proje listesini kimse unutmadı. Bunlardan bir tanesinde de, Selçuk ile Pamucak arasında ulaşımın nostaljik tramvay ile sağlayacağı sözünü vermiş. Sonuç; ortada ne tramvay, ne de hat var… Keşke reklamlara bu kadar para harcamasaydı da, bu projeye başlasaydı. Nasıl olsa bitiren çıkardı. Ancak belli ki mazbatayı cebine koyunca verdiği sözler aklına bile gelmemiş…” cümleleri ile Sengel’e seslendi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.