Batıgöz Sağlık Grubu’nda Üst Düzey Atama!

Batıgöz Sağlık Grubu’nda Üst Düzey Atama!

Batıgöz Sağlık Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanlığına görevine Bülent Söyler getirildi.

Yenilikçi, yaratıcı ve çözüm odaklı yönetim anlayışıyla yeni görevini üstlenen Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Söyler'in girişimleri ışığında; Batıgöz Sağlık Grubu ileri teknoloji yeni nesil cihazlarla ve alanında uzman hekim kadrosuyla 18 sene boyunca olduğu gibi sağlık sektöründe hizmet vermeye devam edecekler.

bulent-soyler-2.jpeg

Batıgöz Sağlık Grubu'nda Sağlıkta İleri Teknoloji ile Hizmet

Batıgöz Sağlık Grubu, profesyonel ekibi ile yurt içi ve yurt dışı merkezlerinde hasta odaklı hizmet sunmak, en büyük ilkelerinde. Kuruluş tarihi 2004 yılından bu yana yurt içinde İzmir’den sonra İstanbul, Manisa ve Hatay’da; yurt dışında ise Bakü, Romanya, Ukrayna ve Hollanda’da faaliyetlerini sürdürmeye devam etmekte.

Batıgöz Sağlık Grubu, uluslararası standartlarda hizmet ve kalite anlayışından yola çıkarak, uzman kadrosu ve kullandığı son teknolojiler eşliğinde her hastaya en iyi bakımı sağlamayı ve böylece sağlık ve esenliğe katkıda bulunmayı görev edinerek gelişimini sürekli kılmak misyonuyla çıktığı bu yolda; vizyonu, sağlık turizmine verdiği önemle yurtiçi ve yurtdışı yatırımlarını artırarak Türkiye ekonomisine güç katmaktır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.