Battlefield 5'in çıkış tarihi ertelendi

Battlefield 5'in çıkış tarihi ertelendi

Electronic Arts, Battlefield V'in çıkış tarihini erteledi. EA, çıkış tarihinin 19 Ekim'den 20 Kasım'a alındığını açıkladı. "Çekirdek oyun için son ayarlamaları yapmaya devam etmek için zaman istiyoruz" dendi.

Başlangıçta 19 Ekim'de gelecek Battlefield 5, beş haftadan kısa bir süre sonra ertelendi. EA'nın en son savaş Oyunu 20 Kasım'da bekleniyor. 

Kapalı alfa, E3 ve Gamescom'da Battlefield V ile ilgili olumlu geri dönüşler alındı. EA, “Oyun oynanışı temposunu ayarlamak, asker görünürlüğünü geliştirmek ve oyuncu sürtünmesini azaltmak da dahil olmak üzere çekirdek oyun deneyiminde bazı anlamlı iyileştirmeler yapmak için bizi teşvik ettiniz. Açık betamızla 6 Eylül'de bir çok şeyi göreceksiniz. Elimizdeki en iyi Battlefield oyunlarından birine sahip olduğumuza inanıyoruz." dedi.

Battlefield V'in açık betası 6 Eylül'de başlayacak ve beta PC, PS4 ve Xbox One platformlarında oynanabilecek. EA Access, Origin Access, Origin Access Premier aboneliğiniz varsa ya da oyunu ön siparişle satın aldıysanız 4 Eylül tarihinde erişebileceksiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.