Batur, Kıyı Ege Belediyeler Birliği toplantısına katıldı

Batur, Kıyı Ege Belediyeler Birliği toplantısına katıldı

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Türkiye Belediyeler Birliği ile Kıyı Ege Belediyeler Birliğinin işbirliğinde Bodrum’da düzenlenen Mevzuat Bilgilendirme Toplantısına katıldı.

MEDYA EGE- Bodrum'da Türkiye Belediyeler Birliği ile Kıyı Ege Belediyeler Birliğinin işbirliğinde Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi.

ffrie8gwyaehrhp.jpg

Toplantının açılış konuşmasını yapan Kıyı Ege Belediyeler Birliği Başkanı da olan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, toplantıya katılan belediye ve belediye çalışanlarına teşekkür ederek toplantıya katılımın yüksek olması nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

ffrihn4wyaaymka.jpg

Batur, toplantı ile ilgili yaptığı açıklamada "Türkiye Belediyeler Birliği’nin katkılarıyla Kıyı Ege Belediyeler Birliğimizin ortak protokolü çerçevesinde, Bodrum’da, Mevzuat Bilgilendirme Toplantımız başladı. Pandemi nedeniyle ara verdiğimiz yüz yüze eğitimlerimize yeniden başlarken…Bilgilendirme Toplantımıza katılan Belediye Başkanlarımız, Meclis Üyelerimiz ve Bürokratlarımız, eğitimlerden yüksek seviyede yararlanırken, belediye hizmetlerimiz daha da verimli yürütülecek" ifadelerine yer verdi.

ffrie8gx0ammgjq.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.