Batur ve Çiftçi'den Anlamlı Bayram Ziyaretleri

Batur ve Çiftçi'den Anlamlı Bayram Ziyaretleri

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur ve Narlıdere Kaymakamı Hayrettin Çiftçi bayramda bir takım ziyaret gerçekleştirdi.

Batur ve Çiftçi’den Bayram ziyareti
Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Narlıdere Kaymakamı Hayrettin Çiftçi ve Narlıdere İlçe Emniyet Müdürü Soner Özbaşı ile birlikte bayram ziyaret programlarını gerçekleştirdi. Program kapsamında Gazi ve Şehit aileleri ve Huzur evine yapılan ziyaretlerin yanı sıra, belediyenin kesim yerine bir ziyarette bulundular.
 
Çocuklarımız için istiyoruz
Bayramın ilk günü Şehit, Gazi aileleri ve Huzurevi sakinleri için Narlıdere Kaymakamlığı ve Narlıdere Belediyesi tarafından bayram ziyaret programı gerçekleştirildi. Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Narlıdere Kaymakamı Hayrettin Çiftçi ve Narlıdere İlçe Emniyet Müdürü Soner Özbaşı’nın katılımı bayram ziyaretlerine Şehit ailelerinden başlandı.  Ziyaretlerin ana konusu durmaksızın gelmeye devam eden Şehitlerimizin acı haberleri ve bu haberlerden duyulan üzüntü oldu.. Başkan Batur  “Ülkemizin yakın zamanda yaşadığı darbe girişimi gizli bir tehditin devletin bütün birimlerini ele geçirdiği gerçeği ile bizi yüzleştirdi. Bu gerçeği çok daha acı bir şekilde öğrenmek üzere iken darbecilerin başarısız olmaları ülkemizin kaderini değiştirdi. Fakat yaşadığımız coğrafyada ve etrafında savaşların halen devam ediyor olması, düğünlere çocuk canlı bomba gönderecek kader vicdansız terör örgütü mensuplarının aramızda olması vatandaşlarımızı endişeye sevk etmektedir. Bayramları bile kutlayamaz hale geldik. Hangi kapıyı çalsak, hangi eli sıksak terör ve terörün etkilerini görüyoruz. Buna rağmen güçlüyüz ve kimseden korkumuz yok. Ben bayramın tüm dünya’ya barış, huzur ve sağlık getirmesini dilerken, bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor ailenizle, sevdiklerinizle nice mutlu bayramlar geçirmenizi diliyorum” dedi. Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur ziyaretlerde Gazi ve şehit aileleri Atatürklü Türk bayrağı hediye etti.
 
 
Acılarına ortak olduk
Narlıdere Kaymakamı Hayrettin Çiftçi, Şehit, Gazi aileleri ziyaretleri sırasında vazife uğrunda canını hiçe sayan ve hatta canını kaybeden Şehitlerimizi buradan bir kez daha minnetle anıyor ve Gazilerimize saygılarımı sunuyorum. Acılarına ortak, bayramda yanlarında olmak için bu programı gerçekleştirdik. Yaşanan acının tarifi yok. Şehitlerimize bir kez daha rahmet diliyorum. Burukta olsa sağlık ve huzur dolu bir bayram diliyorum” dedi.
 
Çiçekler sundular
Şehit ve Gazi aile ziyaretleri programlarının ardından Narlıdere Huzurevinde gerçekleştirilen toplu bayramlaşma programına katılan Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Narlıdere Kaymakamı Hayrettin Çiftçi ve Narlıdere İlçe Emniyet Müdürü Soner Özbaşı, burada Huzurevi sakinleri ile bir araya geldi. Bir süre Huzurevini dolaşan ve yanlarında getirdikleri

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.