Batur yeniden deprem bölgesinde: Çocuklarımızın yüzünü güldürüyoruz

Batur yeniden deprem bölgesinde: Çocuklarımızın yüzünü güldürüyoruz

Başkan Abdül Batur, Konak Belediyesi’nin Kahramanmaraş’taki çadır kentinde çocuklarla ve depremzede vatandaşlarla bir araya geldi.

MEDYA EGE - Konak Belediyesi’nin Kahramanmaraş’taki çadır kentinde depremzede vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Abdül Batur, çocuklarla tek tek ilgilenerek, depremzedelerle sohbet etti.

Buluşma ile ilgili sosyal medya hesabından bir video paylaşan Başkan Batur, çocuklar için oyun alanı yarattıklarını da duyurdu.

batddddur.jpg

Başkan Batur, şunları aktardı: "Bugün yeniden deprem bölgesindeyiz. Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçesi’ne kurduğumuz çadır kentimizi ziyaret ettik. 560 depremzede vatandaşımızın yaşadığı çadır kentimizde daha iyi şartlarda yaşam sürdürülmesi için 3 öğün yemek, ısınma dahil her türlü ihtiyaçları karşılıyoruz. 115 çocuğumuz için de oyun alanları yaratarak onların da yüzünü güldürüyoruz. Depremzedelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz."

baskan-baturdan-cadir-kent-ziyaretinde-dayanisma-vurgusu-9jpeg-10-03-2023-16-02-16.jpeg

Konak Belediyesi, Kahramanmaraş Dulkadiroğullları'nda kurduğu çadır kentte100 çadır yer alıyor. Yaklaşık 500 kişiye barınma imkânı sunan çadır kentte, kayıtları yapılan depremzede ailelerin özel durum ve gereksinimlerine göre ek önlemler alınırken, belediyenin uzman personeli de vatandaşlara psikolojik destek sunuluyor.

baskan-baturdan-cadir-kent-ziyaretinde-dayanisma-vurgusu-7jpeg-10-03-2023-16-02-15.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.