Bayhan Hanife'ye Gelmeyince...

Bayhan Hanife'ye Gelmeyince...

Bayhan gelmeyince Zuhal Topal Hanife için bakın ne yaptı.

Hafta içi her gün Star TV'de yayınlanan “Zuhal Topal’la” programında, Hanife’nin 'Dön' çağrısına Bayhan’dan gelen cevap stüdyoda gergin dakikalar yaşanmasına neden oldu.

Yayına tek başına çıkan Hanife, "Bayhan’ın bugün stüdyoya geleceğine inanıyorum. İki gündür bekliyorum, gelmiyor. Buraya çok yakın oturuyor. Şimdi çıksa 5 dakika içinde burada olur. Bayhan’ı yayın sonuna kadar burada oturup, son kez bekleyeceğim” dedi. Gergin bekleyiş sonrasında Bayhan’ın stüdyoya gelmediğini öğrenen Hanife, "21 yaşındayım, Bayhan 36 yaşında. Bir aydır birbirimizi tanıma yolundaydık. Bu süreçte yaşımın kat kat üstünde olgun davrandığımı düşünüyorum. Bayhan’ın söylediklerinin dışında hissettirdikleri de yalanmış” ifadelerini kullandı.  
ZUHAL TOPAL'DAN ŞOK AÇIKLAMA
 
Hanife’nin bu sözlerinin üzerine bir açıklama da sunucu Zuhal Topal’dan geldi: Hanife, geçtiğimiz hafta Bayhan’a ayrılmak istediğini söylemiş. Bayhan, ekipten arkadaşları da araya sokup, Hanife’yi birbirlerini tanımaya devam etmek için ikna etmiş. Böyle çabalayan Bayhan’ın, neden bu şekilde davrandığını inanın biz de anlayamadık.
 
"ANNE OLMAK İSTİYORUM"
 
“Allah karşıma anne olabileceğim birini çıkartsın” diyen Hanife, iki gündür stüdyoya gelip, kendisini bekleyen talibi ile karşı karşıya gelmek istediğini açıkladı. Hanife’ye talip olarak gelen Serkan, stüdyoda alkışla karşılandı. Hanife ve Serkan’ın karşılaşmasının üzerine programda bir ilk yaşandı. Zuhal Topal, canlı yayında tüm loca adaylarını alıp, dışarı çıkarak Hanife ve Serkan’ı stüdyoda baş başa bıraktı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.