Bayındır 4 Mayıs’ta Rengarenk Olacak

Bayındır 4 Mayıs’ta Rengarenk Olacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla ulusal ve uluslararası ziyaretçilerin ilgisini çekmeyi başaran Bayındır Çiçek Festivali, bu yıl 19. kez görücüye çıkıyor. Sözleşmeli çiçek alımlarıyla Bayındır ekonomisine ve üreticiye destek çıkan İzmir Büyükş

Çiçekle ve çiçek reçelleri yarışacak

Festival 4 Mayıs Çarşamba günü, İzmir Büyükşehir Belediye Bandosu eşliğinde, Bayındır Öğretmenevi’nde 13.00’de gerçekleşecek olan kortejle başlayacak. Açılış töreni, Bayındır Şehir Stadı’nda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli’nin katılımıyla gerçekleşecek. Çiçek ve çalı dalında en iyi bitkilerin seçileceği festival, Festival alanında stant alanlarının gezilmesi ve tespit edilmesiyle devam edecek.

Sırbistan, Bulgaristan, Hollanda ve Hindistan’dan gelen halk oyunları ekiplerinin birbirinden renkli gösterilerini sunacağı Bayındır Çiçek Festivali’nde kukla tiyatrosu, tulum ekibi ve tahta bacak gibi etkinlikler de sahne alacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası, Bayındır Şehir Stadı’nda halka açık konser verecek.

7 Mayıs Cumartesi günü, canlı heykeller, bando ekibi, karikatürist, dans flash mob ekibi ve tulum ekibi gösterileri festivale ayrı bir renk katacak. “En iyi bitki” yarışması ödül töreni de aynı akşam Kani Bey Parkı’nda gerçekleşecek.Bayındır Uluslararası Çiçek Festivali, bu yıl ilk defa gerçekleştirilen Çiçek Reçelleri Yarışması’nı düzenleyerek ziyaretçileri yeni tatlarla buluşturacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.