Bayındır Arama Kurtarma (BAKE) ekibi kuruluyor

Bayındır Arama Kurtarma (BAKE) ekibi kuruluyor

Yaşanan son deprem felaketi sonrası harekete geçen Bayındır esnaflarından Fatma Demirözü önderliğinde Bayındır Arama Kurtarma Ekibi (BAKE)’ nin kurulması çalışmalarına başlandı.

Bayındır esnaflarından Fatma Demirözü önderliğinde kurulacak olan oluşum öncesi Demirözü ve 12 kişilik gönüllü ekibi ülkemizde yaşanan son büyük depremde arama kurtarma çalışmalarında Bayındır’dan görev almış ve Tire Arama Kurtarma ve Eğitim Derneği üyesi Bayındır Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İlhan Öztürk ve Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen ile istişare ederek kurulacak olan yeni oluşumun çalışmalarına başladı.

6609cba0-acce-4182-8001-12bfbd060674.jpg

"GÖNÜLLÜ HERKESİN KATILIMINI BEKLİYORUZ"

Konuyla ilgili gazetemize konuşan Fatma Demirözü; “Ülkemiz tamamıyla deprem ülkesi, yaşanan son büyük deprem olan Asrın Felaketinde de gördük ki bilinçlenmek ve el ele birlik olarak atlatmak çok önemli, bizlerde ülkemizde meydana gelebilecek doğal afetler için bilinçlenmek ve gönüllü olarak görev almak adına ilk adımı atmak istedik. Öncelikle istişarelere ederek bizlere ön ayak olan Halk Eğitimi Merkezi Müdürümüz İlhan Öztürk’e, Belediye Başkanımız Uğur Demirezen’e ve oluşum aşamasında desteğini esirgemeyerek logomuzu tasarlayan Bayındır Son Dakika gazetesi sahibi Barış Genceroğlu’na teşekkür ederim. Bizim alanımızda gönüllülük çok ama çok önemli. Gönüllü olarak bizlere katılmak isteyen herkesi bekliyoruz.” dedi.

66961d58-0d30-4a86-9b37-48b7ca0b93e5.jpg

Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İlhan Öztürk; “Yıllardır görev yaptığım ilçede böyle bir faaliyet için adım atılması beni mutlu ettiğini ve Bayındır ekibinin alacağı yolda her türlü desteği vermeye hazır olduğunu” ifade etti.

TAKED ekibinden de Volkan Onur Dinçer, ekibin daveti üzerine bilgilendirme yaparak, ekibin oluşmasında her türlü desteği vereceklerini söyledi. Bunun üzerine Fatma Demirözü, oluşturulacak BAKED ekibi adına desteklerinden dolayı TAKED ekibine teşekkür etti.

Belediye Başkanı Uğur Demirezen; “Kendilerini ziyaret eden ve istişarelerde bulunan Bayındır’daki yeni oluşum ekibine duyarlılıkları için” teşekkür etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.