Bayındır Belediyesi'nden aşure etkinliği

Bayındır Belediyesi'nden aşure etkinliği

Bayındır Belediyesi'nin Muharrem Ayı dolayısıyla gerçekleştirdiği aşure etkinliğine, Bayındırlılar yoğun ilgi gösterdi.

Medya Ege- Bayındır Belediyesi'nin organize ettiği ve Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşen aşure etkinliğinde Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen aşureleri, Bayındırlılara kendi elleriyle dağıttı. Vatandaşın yoğun bir katılım gösterdiği etkinlikte Başkan Demirezen, Bayındırlılarla sohbet edip, dertlerini dinledi.

e9pzkjewqaqoyld.jpg

"Bayındır benim ailem"

Birliğin, beraberliğin, paylaşmanın ne kadar önemli olduğunu, aşureyi hep beraber kaynatıp hep beraber yemenin tadının ne kadar farklı olduğunu söyleyen Başkan Demirezen, "Muharrem ayı Bayındır’ımıza, Türkiye’mize ve tüm İslam Alemi’ne hayırlar, bereketler getirsin. Evet zor günlerden geçiyoruz, ama birlik olarak aşacağız. Geleneklerimizi sürdürmeye, kucaklaşmaya devam edeceğiz.

e9pzkvyxiaaazyn.jpg

Belediye Başkanı olarak seçildiğim günden beri her sabah aynı heyecanla, Bayındırlılara, aileme hizmet etmek için uyanıyorum. Bayındır benim ailem, böyle maneviyatı güçlü günlerde çok daha iyi anlaşılıyor, aile her şeydir. Bu mübarek ayda da ailecek aşuremizi kaynatıp, paylaştık. Allah seneye de yapmak nasip etsin." açıklamasında bulundu.

Bayındırlılardan tam not!

Muharrem ayı dolayısıyla gerçekleşen aşure etkinliğine, Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen ile birlikte AK Parti İlçe Başkanı Veysel Bakıcıol ve Belediye Başkan Yardımcısı Osman Kadan ve belediye meclis üyeleri de katıldı. Yüzlerce Bayındırlının da katılım gösterdiği etkinliğe vatandaştan tam not geldi.

e9pzkgqwuaaaol5.jpg

Böyle günlerde birlikte olmanın önemine vurgu yapan vatandaş, "Başkanımıza çok teşekkür ediyorum, çok yerinde bir etkinlik oldu. Aşuremizi yaptık, yedik, sohbetimizi ettik. Ne güzel, biz çok şanslıyız, bütün başkanlar böyle olmalı. Ben başkanım diyorum da kızıyor, evladın değil miyim diyor, olmaz olur mu? Evladım tabi, burada bak herkese elleriyle verdi aşureyi. Kimseyi ayırmadı, kimseye sırtını dönmedi. Biz ondan razıyız, Allah da razı olsun." diye konuştu.

e9pzj-rxoacqsft.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.