Bayındır Belediyesi'nden gecikmeli bülten

Bayındır Belediyesi'nden gecikmeli bülten

27 Ağustos'ta sona eren İzmir Enternasyonal Fuarı'ndaki etkinlik bugün duyuruldu.

İzmir'in çiçekleriyle ünlü Bayındır ilçesinde belediyenin Fuar'da yer alan standının tanıtıldığı etkinliğin haber bülteni gecikmeli olarak servis edildi. 27 Ağustos'ta sona eren 86. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda gerçekleşen etkinliğin, 9 gün sonra bugün servis edilmesi, mail kutularını açan basın mensuplarını şaşkına çevirdi.

İlgili etkinliğin duyurulduğu bültenin hem belediyenin kendi mail adresinden hem de basın danışmanının mail adresinden servis edilmesi, oldukça ilginç karşılandı.

İŞTE O BÜLTEN

Bayındır Belediyesi’nden İzmir Fuarına Çiçek Gibi Stant

Bayındır Belediyesi’nin 86. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda Bayındır’ı tanıtmak için hazırlamış olduğu stant ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü. Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli, Bayındır Kaymakamı Barboros Baran, ilçe muhtarları ve Belediye meclis üyeleri de standı ziyaret etti.

Bu yıl 86.kez kapılarını açan fuara katılan Bayındır Belediyesi, Bayındır’ın kültürel ve coğrafi özelliklerinin yanında yöreye özgü lezzetleri de tanıttı. Belediye Başkanı  Dr. Ufuk Sesli misafirlerini stantta ağırladı;  konuklarına, Bayındır hakkında bilgiler verdi, projeler hakkında konuştu.

Fuar sırasında görüştüğümüz Bayındır Belediye Başkan Dr. Ufuk Sesli yaptığı açıklamada ‘‘Bayındır’ımızı daha tanınır hale getirebilmek için fuara katıldık. Çünkü Bayındır’ımız hak ettiği yerde değil. Biz burada halkımız ile bir araya gelip onları misafir ediyoruz, Bayındırımız hakkında bilgiler veriyoruz. Aldığımız tepkiler çok güzel’’ dedi."

 

asdf-001.png

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.