Bayındır Çiçek Festivali'ne geri sayım başladı

Bayındır Çiçek Festivali'ne geri sayım başladı

Bayındır Belediyesi tarafından her yıl Mayıs ayının ilk haftası düzenlenen Uluslararası Çiçek Festivali'nin bu yıl 22'ncisi düzenlenecek.

Bayındır şehir merkezinde yapılacak olan festival 3-5 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 

22'nci Uluslararası Bayındır Çiçek Festivali’nde, 3 Mayıs Cuma günü yapılacak kortej yürüyüşü sonrası Bayındır Şehir Stadyumu’na geçilecek ve temsili kurdele kesiminden sonra resmi açılış başlayacak. Festival süresince performans sanatçıları, halk oyunu ekiplerinin gösterileri devam edecek. Alanı ziyarete gelenler, hazırlanan fotoğraf çekim alanında 22'nci Uluslararası Bayındır Çiçek Festivalini ölümsüzleştirebilecekler. 

3 Mayıs Cuma akşamı Şehir Stadyumu’nda O Ses Türkiye yarı finalisti genç sanatçı Yunus Bulmuş sevenleriyle buluşacak. Ardından Türk müziğinin sevilen ve güçlü ismi Zara sahne alacak. Stadı dolduracaklara unutulmaz bir akşam yaşatacak bu konser ve diğer tüm etkinlikler Bayındır Belediyesi tarafından ücretsiz yapılacaktır. 

4 Mayıs Cumartesi günü Bayındır'ın sevilen rap guruplarından Ghettoblaster ön gurup olarak şehir stadyumunda sahneye çıkacak. Gecenin ilerleyen saatlerinde sahneyi Türk pop müziğinin güçlü ismi Ziynet Sali alacak. 

3-4-5 Mayıs tarihleri boyunca misafirlerini ağırlayacak olan 22'nci Uluslararası Bayındır Çiçek Festivali'nde bu yıl ''En iyi balkon, bahçe ve stand yarışmaları'' düzenlenecek. Alanı gezen jüri üyeleri katılım sağlayan stantları gezecek ve gün sonunda üç farklı kategorinin kazananları belirlenecek. Festivalin son günü olan 5 Mayıs Pazar akşamı ise şehir stadyumunda Mustafa Özbağ Hoca ile sohbet ve sema töreni gerçekleştirilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum