Bayındır, çiçek gibi oldu

Bayındır, çiçek gibi oldu

Bayındır Tarıma Dayalı İhtisas Çiçekçilik Organize Sanayi Bölgesi sahasından geçen Ergenli Çayı DSİ 2. Bölge Müdürlüğü tarafından yeniden düzenlendi.

İzmir Bayındırlı çiçek üreticilerine müjde. Bayındır’ın tarım potansiyelini dünya ile buluşturarak, bölge ekonomisine büyük katkı sağlaması beklenen Bayındır Tarıma Dayalı İhtisas Çiçekçilik Organize Sanayi Bölgesi (TDİÇOSB) sahasından geçen Ergenli Çayı ıslah ve yatak tanzim çalışmaları tamamlandı.

ergenli-cayi-3.jpg

BAYINDIR’A HAYIRLI OLSUN

Ergenli Çayı çevresinde kurulacak OSB’nin K. Menderes ekonomisi için çok önemli olduğunu kaydeden DSİ 2. Bölge Müdürü Saadettin Ceylan, geçen yıl başlatılan yatak temizlik ve ıslah çalışmalarının 1 yıl gibi kısa bir sürede tamamlandığına dikkat çekti. “Bayındır’a hayırlı olsun” dedi.

img-2360.jpg

35 BİN M3 İSTİFLİ TAŞ TAHKİMATI YAPILDI

Ergenli Çayı Islahı 1 Kısım Projesi’nin 3 km’lik bir hattı kapsadığını kaydeden DSİ 2. Bölge Müdürü Saadettin Ceylan,” Nehir yatağındaki 3 km’lik hattı temizledik ve 35.000 metreküp istifli taş tahkimatı yaptık. Ayrıca yine 3 km servis yolu ve bir köprü inşa ederek, Ergenli Çayı’nı Tarıma Dayalı İhtisas Çiçekçilik OSB için hazır hale getirdik. Saha, hem modern bir görünüme kavuştu, hem de taşkınlara riski minimize edilmiş oldu” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum