Bayındır'a 5 yeni halı saha daha geliyor!

Bayındır'a 5 yeni halı saha daha geliyor!

Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen, müjdeli haberi verdi. 

Medya Ege- Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen, Bayındır'a yapılması planlanan halı sahalar için protokolün imzalandığını belirtti. Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile yapılan protokole dair Başkan Demirezen, "Haziran ayı içinde 10 mahallemize 10 halı saha. Teşekkürler Spor Toto,Teşekkürler Gençlik ve Spor Bakanlığı" dedi.

basliksiz-1-262.jpg
Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Başkan Demirezen, "Gençlerimiz için. Yakapınar,Söğütören ve Lütuflar mahallerimize yaptığımız halı sahalardan sonra geçen aylarda 5 adet Halı Saha için Spor Toto Teşkilat Başkanlığımız ile Protokol yapmıştık. Fakat pandemi nedeniyle ihalesine çıkamamıştık dün Ankara ziyaretimizde Spor Toto ile yeni 5 adet daha Halı Saha için protokol imzaladık. Haziran ayı içinde 10 mahallemize 10 halı saha. Teşekkürler Spor Toto,Teşekkürler Gençlik ve Spor Bakanlığı. Gençlerimize Hayırlı Uğurlu Olsun" ifadelerini kullandı. 

Gerçekleştirilen toplantıya, Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen'in yanı sıra, Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu da katıldı. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.