Bayındır'da çocuklar doyasıya eğlendi

Bayındır'da çocuklar doyasıya eğlendi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Bayındır’da düzenlenen etkinliklerle coşkuyla kutlandı.

Hacı İbrahim Akdağ İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Efekan Kiraz 23 Nisan sebebiyle Başkan Uğur Demirezen’in koltuğuna oturdu. Çocuklar için daha yaşanabilir ve daha mutlu bir Bayındır’ın hayalini tüm arkadaşları adına kurduğunu dile getiren Efekan Kiraz, Başkan Demirezen’den güzel bir gelecek için söz aldı.

Atatürk anıtı önüne çelenk bırakıldı

Kutlamalar Atatürk Anıtı önünde düzenlenen çelenk koyma merasimi ile başladı.. Ardından kutlama programı için İsmet İnönü Ortaokuluna geçildi. İsmet İnönü Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencileri tarafından düzenlenen törene Bayındır Kaymakamı Mehmet Ali Öztürk, Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı.

,,-007.jpg

Atamızın emaneti çocuklarımıza sahip çıkacağız

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle Bayındır Şehir Stadyumu’nda düzenlenen 4. Çocuk Şenliği’nde konuşan Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen şunları söyledi ‘‘Bugün öylesine önemli bir gün ki, tarihe mal olan iki olayı; hem Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışını, hem de Dünya’da ilk kez çocuklara armağan edilen bir günü aynı anda kutluyoruz. Bizlere düşen görev; hem atamızın emanetlerinin sahibi olduğumuzu göstermek, hem de atamızın aziz hatırasını en yoğun ve güzel biçimde yâd etmek olmalıdır’’ dedi.

Milli bayramlarımızı coşkuyla kutlamaya devam edeceğiz

Milli bayramların önemine değinen Başkan Uğur Demirezen millet olarak birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz çok önemli günlerdir. Bayındır’ımız da milli bayramlarımızı coşku içinde kutlamaya devam edeceğiz dedi sözlerini şöyle tamamladı ‘‘.Bizlere bu cennet vatanı canları ve kanları pahasına emanet eden atalarımızın emanetlerini daha iyi koruyarak ve geliştirerek yarınlara taşımayı görev edinmeliyiz. Sizlere güveniyoruz. sizler, çağdaş dünyanın iyi eğitimli bireyleri arasında yerinizi almalı, kendinizi geliştirmeli, bilgiye, öğrenmeye ve yeniliklere her yaşta açık olmalısınız. ancak her şeyden önce çocukluğunuzu çocuk gibi yaşamalısınız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.