Bayındır'da Cumhuriyet coşkusu!

Bayındır'da Cumhuriyet coşkusu!

Bayındır Kaymakamı Mehmet Ali Öztürk ve Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen'in Kaymakamlık makamında tebrikleri kabul etmesi ile başlayarak Şehir Stadı'nda düzenlenen tören ile devam etti. 

Törene Bayındır Kaymakamı Mehmet Ali Öztürk, Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb. Adalet Gökcan, Emniyet Müdürü Ömüray Bozkurt, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Kadan, Kurum Müdürleri, Meclis Üyeleri, Siyasi parti temsilcileri, STK üyeleri öğrenciler ve Bayındırlılar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın söylenmesi ile başlayan tören Bayındır Kaymakamı Mehmet Ali Öztürk ve Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen’in öğrencilerin ve halkın bayramını kutlaması ile devam etti.

103-(1).jpg

Bayındır Kaymakamı Mehmet Ali Öztürk’ün günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu. Bayındır Kaymakamı Mehmet Ali Öztürk,  Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen ve Bayındır Gaziler Derneği Başkanı Seyfi Yığınç çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi. Bayındır Belediyesi Halkoyunları ekipleri gösterisini sergiledikten sonra tören geçişi yapıldı.

104-001.jpg

Bayındır’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu Bayındır Belediyesi tarafından düzenlenen ve saat 20.00’da Atatürk Anıtı önünden başlayacak Milli Birlik ve Beraberlik Yürüyüşü ile devam edecek. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.