Bayındır’da kilit parke çalışmaları devam ediyor

Bayındır’da kilit parke çalışmaları devam ediyor

Dereköy Mahalle Muhtarı Veysel Başkaya, köyde gerçekleştirilen kilit parke çalışmalarının kaplıca turizmine sağlayacağı avantaja dikkat çekerek, Belediye Başkanı Uğur Demirezen'e teşekkürlerini sundu.

Nilda Altın-Bayındır Belediyesi ekipleri, Dereköy (Ilıca) mahallesinde çevre düzenlemesi ve kilit parke çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Dereköy Mahalle Muhtarı Veysel Başkaya, bölge köylerinin de geçiş güzergahı olduğu için geçmişte köy yolunda sürekli sıkıntılar yaşandığını söyledi ve yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Uğur Demirezen'e teşekkürlerini sundu.

Muhtar Başkaya, konuya ilişkin açıklamasında "Bizim bulunduğumuz yer iç turizme yönelik, kaplıca turizmine yönelik vatandaşımıza hizmet verdiğimiz bir yer. Dolayısıyla yaşadığımız bu çevre sıkıntısıyla ilgili, zeminde bir sıkıntı vardı, oylama, çöküntüler vardı ve buranın yolu bölge köylerinin de geçiş güzergahı da olduğu için sürekli sıkıntılar yaşadık. Yerli turistimize, iç turizmine yönelik hizmet verdiğimiz bir alan olduğu için yapılan parke taş döşemesi, çevre düzenlemesi gibi, dışardan gelen talepler doğrultusunda olumlu olduğunu düşünüyoruz. Yapılan bu çalışmalardan dolayı Bayındır Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz. Bizi bu sıkıntılardan kurtardığı için kendilerine ayrı ayrı köyüm adına teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Dereköy Mahallesi sakinlerinden çiftçi Ahmet Gençay, "Köyümüze parke taşı döşenmeden önce kaplıca bölgesine gelen giden yabancılara karşı mahcup oluyorduk, yolların kötü olmasından dolayı. Elektrik kablolarının yer altına alınması çalışmasından sonra iyice bozulmuştu. Başkanımız, kilit parke taşı döşemesi yapınca etrafta gördüğünüz gibi gerek esnaf arkadaşlar olsun, belediyemizin güzide bir restoranı var. Oraya gelen müşteriler olsun, kaplıca sakinlerimiz olsun, hem yürüyüş yolu olarak kullandıkları hem de taşıt trafiğine açık olan yol, derli toplu bir yol oldu. Başkanımız Uğur Demirezen ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.