Bayındır'da üç açılış birden gerçekleştirildi

Bayındır'da üç açılış birden gerçekleştirildi

22. Uluslararası Bayındır Çiçek Festivali açılışı sonrası Bayındır Belediyesi tarafından restore edilerek harabe durumdan kurtarılan ve günümüze geri kazandılrılan 2 önemli eserin açılışı gerçekleştirildi. 

Açılışlara AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Bayındır Kaymakamı Mehmet Ali Öztürk, Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen ve vatandaşlar katıldı. Eski Bayındır olarak adlandırılan ve tarihi yapıların çok eskiye dayandığı bölgelerde gerçekleştirilen çalışmalar sonrası geri kazandırılan tarihi Hacı Sinan hamamı ve sokak sağlıklaştırma bölgelerinin açılışları gerçekleştirildi. 

Tarihimizi koruyup geleceğe taşıyacağız

Bayındır Belediyesi tarafından restore edilerek kazandırılan çalışmaların  açılış töreninde konuşma yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ şunları söyledi ''Tarihimizi en iyi şekilde korumak bizim en önemli görevimiz. Atalarımızın eserlerini ayakta tutacağız ve gelecek kuşaklara en güzel şekilde taşıyacağız. Böylesi güzel çalışmaların her zaman destekçisiyiz'' dedi.  Ardından Ergenli Mahallesine yapılan Tarım Kredi Kooperatifi binasının açılışı gerçekleştirildi. 

3-414.jpg4-292.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.