Bayındırlı Muhtarlara Büyükşehir Desteği geldi

Bayındırlı Muhtarlara Büyükşehir Desteği geldi

İzmir’deki bin 293 muhtarın bilgisayarları artık İzmir Büyükşehir Belediyesi güvencesinde. Muhtarlara yönelik özel çağrı merkezi kuran Büyükşehir, ÜNİBEL bilişim şirketi ile muhtarların her daim yanında.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bayındır Belediyesi Yahya Kerim Onart Kültür Merkezi'nde muhtarlara eğitim verdi. Yaşanılan teknik sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulması amacıyla ÜNİBEL çatısı altında 0850 222 04 89 numaralı çağrı merkezi oluşturuldu. Uzaktan erişimin mümkün olmadığı durumlarda ise tam donanımlı mobil destek araçları muhtarlara yerinde hizmet verecek. 


Yahya Kerim Onart Kültür Merkezindeki eğitime Bayındır Kaymakamı Mehmet Ali Öztürk, Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli, İzmir Büyükşehir Belediyesi ÜNİBEL Başkanı Ardahan Totuk katıldı. 


Eğitimde konuşan Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli  ‘‘Artık teknoloji çağındayız. Bilgiye istediğimiz zaman istediğimiz yerde ulaşabilmemiz mümkün. Muhtarlarımızın da bu çağa rahat ve güvenilir bir şekilde uyum sağlayabilmeleri için Büyükşehir Belediyemiz desteğini her zaman sağlıyor. Hızlı ve güvenilir çözümü gerek telefon gerekse yerinde veriyor. Yaptıkları hizmetler için Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyorum’’ dedi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.