Bayır Antakya’da: İzmir’in çok ciddi katkısı var

Bayır Antakya’da: İzmir’in çok ciddi katkısı var

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, Hatay Antakya’da İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin hazırladığı konteyner evler hakkında açıklama yaptı.

MEDYA EGE – CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, sosyal medya hesabından bir video paylaşarak, İzmir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün Hatay Antakya’da yapımına başladığı konteyner evler hakkında açıklamalarda bulundu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bölgeye çok ciddi desteği olduğunu dile getiren Bayır, bir günde 10 konteyner ev yapıldığını aktardı. Bir konteynerde 10 kişinin yaşayabileceğini söyleyen Bayır “Bir günde 100 kişinin yaşayabileceği konteyner yapılıyor” dedi.

fpgceidwcaauacu.jpg

GÜNDE 100 KİŞİYE EV

Bayır, öte yandan, konteynerlerin daha sonra İzmir’de yapılıp Hatay’a gönderileceğini de duyurdu. Milletvekili Tacettin Bayır şöyle konuştu; “Hatay Antakya’dayız. Burada bir sürprizle karşılaştık. Belediyelerimiz deprem bölgelerinde çok ciddi çalışma içerisindeler. İzmir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığından arkadaşlar seyyar demir atölyesi kurarak demir profillerle insanların barınacakları evler yapacak. Usta başı günde on tane çıkaracaklarını söyledi. İçerisinde en az on kişi yaşayacak. Bu da demek oluyor ki, günde 100 kişinin yaşayabileceği üretimler yapılacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi malzemeleri göndermiş. Bu malzemeler büyük ihtimalle bir haftada bitecek. Kendi ifadelerine göre ilk yaptığımız 100 konteynerden sonra İzmir’deki atölyelerimizde bunları hazır yapacağız ve taşıması kolay olacak. Konteyner kentte İzmir Büyükşehir Belediyemizin çok ciddi katkısı olacak.”

4-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.