BAYOSB 2017’de yeni fabrikalarla büyüyecek

BAYOSB 2017’de yeni fabrikalarla büyüyecek

Telseren: “Sanayici 2017’de de pedal çevirmeye devam edecek”

Yerli ile yabancı yatırımcıların gözdesi olan Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi (BAYOSB), 2017 yılında da yeni fabrikalarla büyümesini sürdürecek.  Bu yıl 20 milyon TL yatırımla 2. etap altyapı yatırımlarına başlayan BAYOSB, yeni yılın sonunda altyapı inşaatlarını tamamlayacak. 2. etap yatırımları ile birlikte bu bölgede Konfor Mobilya’nın 163 bin metrekare alana gerçekleştireceği alanında en büyük tesislerden biri olacak fabrika inşaatı kısa sürede başlayacak. BAYOSB Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Telseren, her türlü sıkıntıya rağmen sanayicilerin 2017 yılında da pedal çevirmeye devam edeceğini söyledi.

“2017 yatırım yılı olacak”

Türkiye’de yaşanan tüm ekonomik sorunlara rağmen 2017 yılının yatırım yılı olacağını söyleyen Telseren, “Şu anda bölgemizde 7 fabrika üretimde, 8 fabrikanın inşaatı ise sürüyor. İkinci etapta 40 fabrika olacak. Biz bölgemizin sağladığı avantajları da göz önünde bulundurarak, 2017 yılında BAYOSB’nin yatırımlarla büyüyeceğini görebiliyoruz. Yeni fabrika temellerini de yeni yılda atacağız” dedi.

“Ülkemizin geleceğine güveniyoruz”

Her şeye rağmen iş adamlarının yatırımlarından vazgeçmediğini dile getiren Telseren, “Biz ülkemizin geleceğine güveniyoruz. 2017’de aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sanayici 2017 yılında da pedal çevirmeye devam edecek” diye konuştu.

Türkiye’nin ekonomik olarak istikrarlı bir yapıya oturması gerektiğini hatırlatan Telseren, “Döviz kurlarında yaşanan inişli çıkışlar sanayicilerimizi zorluyor.  Ancak milletçe birlik ve beraberlik çerçevesinde kenetlenerek birçok ekonomik sorunların üstesinden gelebiliriz. Bu süreçte iş adamlarımıza büyük görevler düşüyor. Yatırımlarına hız kesmeden devam etmeleri ve ekonomimize katma değer kazandırma yolunda istikrarlı bir çalışma içerisinde olmaları gerekiyor. Yapılan yatırımların yeni istihdamlar yaratacağını bilerek ülke ekonomimize değer kazandırmak için OSB’lerde fabrikaların yükselmesi büyük önem taşıyor” diyerek BAYOSB’nin 2017 yılında yatırımcıları beklediğini belirtti.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.