BAYOSB'den 20 Milyonluk Yatırım

BAYOSB'den 20 Milyonluk Yatırım

Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi ülkede yaşanan sorunlara rağmen ülkenin geleceğine yatırım yapmaya devam ediyor.

Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi’nde (BAYOSB), Türkiye’de yaşanan tüm sorunlara rağmen, ülkenin geleceğine duyduğu güvenle, atılan imzalarla 20 milyon liralık yatırımın başlangıcını yaptı.

Barındırdığı lojistik, altyapı ve enerji avantajlarıyla yerli ve​ yabancı yatırımcıların gözdesi durumunda olan BAYOSB’de düzenlenen törenle ikinci etap çalışmalarını kapsayan altyapı ve hafriyat projelerinin protokolü imzalandı.


İmza törenine BAYOSB Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Telseren ile yönetim kurulu üyeleri, Aytekin İnşaat firması sahibi Alim Aytekin, Cemer İnşaat firması sahibi Mustafa Eroğlu, Gök-Kut İnşaat firması sahibi Hamdi Gür ve Kimtaş Kireç firması Türkiye Satış Pazarlama Sorumlusu Servan Atay ile Avrupa Satış Pazarlama Sorumlusu Christophe Denayer katıldı.

“Belirsizlik ortamını yatırımlarla aşacağız”

Müteşebbis sayısını günden güne arttıran BAYOSB’de yatırımcıların önünü açmak ve işlerini daha da kolaylaştırmak için bölgenin tüm imkanlarını seferber ettiklerini ifade eden BAYOSB Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Telseren, Türkiye’nin içinde bulunduğu belirsizlik ortamından bir an evvel çıkabilmek ve etkilenmemek için yatırımların hızını kesmeyeceklerini söyledi.

“Çalışma en kısa sürede bitirilecek”

Atılan imzaların ardından, sahada çalışacak olan yüklenici firmaların birbiriyle koordineli bir yapı oluşturarak, en kısa sürede işlerini tamamlayacaklarını belirten Telseren, “Bölgemiz her geçen yıl daha fazla yatırımcının ilgi odağı oluyor. Bugün gerçekleştirdiğimiz protokol imza töreniyle 20 milyon liralık hafriyat ve alt yapı çalışmasını başlatıyoruz. Her şey önceden yaptığımız planlara göre ilerliyor. Neticelendirdiğimiz yatırımlarımızla hem bölgemiz hem de müteşebbislerimiz daha da büyüyecek. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.