BAYOSB’den sanayiciye aidat sıfır, hizmet bedeline zam yok

BAYOSB’den sanayiciye aidat sıfır, hizmet bedeline zam yok

Lojistik ve altyapı avantajları ile yatırımcıların ilgi odağı olmayı sürdüren Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi (BAYOSB), ülkenin içinden geçmekte olduğu ekonomik darboğazda yatırım yapmak isteyen sanayiciye destek verme kararı aldı. 

2019 yılı için hizmet bedeline zam yapmayan BAYOSB Yönetimi, aynı zamanda üyelerinden aidat almayarak, zor gününde sanayicinin yanında yer aldığını bir kez daha gösterdi.BAYOSB Yönetim Kurulu ve Müteşebbis Heyeti Nisan ayı toplantısı yapıldı. Toplantılarda ülkenin içinden geçmekte olduğu ekonomik sıkıntılı süreçte hem yeni yatırımcıya hem de üyelere ne gibi avantajlar sağlanabileceği konuları masaya yatırıldı. Yatırımın önünü açmaya yarayacak ekonomik tedbirleri tartışan BAYOSB yönetimi, yatırımcıların lehine çeşitli düzenlemeler yapma kararı aldı.

müteşebbis.jpg

Aidat sıfır, hizmet bedeline zam yok

BAYOSB Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Telseren, yukarı yönlü seyreden döviz, küçülen ekonomi ve yüksek enflasyon ortamında yatırımcının adım atmakta tereddüt yaşadığını ifade ederek, “Ancak hep söylüyoruz, böylesi zamanlar aslında yatırım yapmak için bulunmaz fırsatlar da sunabiliyor. Doğru bir yatırım planınız varsa aslında yatırım fırsatlarından yararlanmanın tam zamanı” dedi.

BAYOSB olarak yeni yatırımcı ve üyelerinin yanında olduklarını ve yatırımı teşvik edecek her türlü çalışmayı yürüttüklerini dile getiren Telseren, “Bu kapsamda enflasyonun yüzde 20’lerde seyrettiği bir ortamda BAYOSB olarak hizmet bedeline 2019 yılı için zam yapmama kararı aldık. Sanayicimize teşvik olması ve yeni yatırımcıların bölgemizi tercih etmesi için bu tarz düzenlemeler yapmayı sürdüreceğiz. Aynı şekilde bölgemizde faaliyet gösteren üyelerimizden de aidat almamayı bu sene de sürdüreceğiz. Yeter ki yatırımcı yatırımını yapsın, fabrikaların bacası tütmeye başlasın, üreten fabrikalar daha güçlü çalışmayı sürdürsün, istihdam sağlansın. BAYOSB olarak her zaman sanayicimizle kol kola, üretim için birlikte çalışmayı sürdüreceğiz” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.