Bayraklı Belediyesi çok sesli korosundan büyük başarı

Bayraklı Belediyesi çok sesli korosundan büyük başarı

58 KORO İÇERİSİNDEN ÖDÜL ALDILAR

Bayraklı Belediyesi çok sesli korosu, Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezinde Mozart Akademi tarafından gerçekleştirilen 2. Polifonik Korolar Festivalinde, 16 kategori içerisinden “çok sesliliğe katılımda başarı” ödüllünün sahibi oldu.

 Evrensel müzik kültürünün ayrılmaz bir parçası olan çoksesli koro müziği türünün, daha da gelişip yaygınlaşmasını sağlamak için çaba gösteren Mozart Akademi Derneği’nin düzenlediği 2. Polifonik Korolar Festivali’nde Bayraklı Belediyesi Çok Sesli Korosu önemli bir başarının altına imza attı.

58 KORO İÇERİSİNDEN ÖDÜL ALDILAR

Resmi, özel eğitim kurumları, sivil toplum kuruluşları ve serbest olarak çalışan, amatör-profesyonel tüm çoksesli çocuk, gençlik ve yetişkin korolarına açık olan festivalde,  Bayraklı Belediyesi Çok Sesli Korusu 58 koro içerisinden, “çok sesliliğe katılımda başarı” ödülüne layık görüldü.

HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERİYORUZ

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, kültür-sanat alanında belediye olarak önemli faaliyetlerde bulunduklarını belirterek, “Bünyemizde Çok Sesli, Türk Sanat, Türk Halk Müziği, çocuk ve engelli korolarımız bulunuyor. Gerçekten bu korolarımız iyi işler çıkartıyorlar. Düzenledikleri konserlerde salonlar tıklım tıklım doluyor. Kulakların pasını almayı iyi biliyorlar. Çok sesli koromuzun elde ettiği başarıdan dolayı kutluyorum. Çok çalıştılar. Aldıkları bu ödül ne kadar doğru bir yolda olduğumuzu gösteriyor” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.