Bayraklı Belediyesi İEF’te farkını hissettirdi

Bayraklı Belediyesi İEF’te farkını hissettirdi

Bu yıl 90. kez ziyaretçilerine kapılarını açan İzmir Enternasyonal Fuarı’na Bayraklı Belediyesi damga vurdu.

90. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda Sanat ve Tarih Müzesi önündeki havuzlu alanda bulunan Bayraklı Belediyesi standı, fuarın ilk üç gününde yoğun bir ilgiyle karşılaştı. Birbirinden renkli görüntülerin oluştuğu stantta; çocuklara yönelik satranç, resim atölyesi, Taekwando gösterileri, yüz boyama ve balon katlama etkinlikleri, Bayraklılı kadınların zumba gösterileri ile birlik, beraberlik ve bereketin sembolü aşure dağıtımı gerçekleştirildi.

5.jpeg

Bayraklı Emek Dünyası Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’nin ev yapımı gıdadan hediyelik eşyaya kadar ürettiği ürünlerin ve faaliyetlerin tanıtımı ile Doğançay Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nce üretilen bölgeye özgü zeytin, zeytinyağı, bal ve köy ekmeği gibi ürünlerin ikram edildiği Bayraklı Belediyesi’nin standı, ziyaretçilerin de katıldığı müzik ve eğlence aktiviteleri ile fuarın en ilgi gören belediye standı oldu.

3.jpeg

Atölye ve performans etkinliklerinin yanı sıra; 9 Eylül Perşembe Günü Saat 18:30’da gazeteci- yazarlar Deniz Zeyrek ile Ali Haydar Fırat’ın konuşmacı olacağı “Yerel Yönetimler ve Türkiye Gündemi” başlıklı söyleşi ise Bayraklı Belediyesi standında İzmirlilerle buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.