Bayraklı Belediyesi ilçenin kültürel değerini arttırıyor

Bayraklı Belediyesi ilçenin kültürel değerini arttırıyor

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, çalışmalarına başladıkları yeni kent meydanına ilişkin bir açıklama yaparak "Bayraklımızın sosyal ve kültürel değerini artırmayı planlıyor, tarihi güzelliklerimizi daha görünür hale getirmeyi hedefliyoruz" dedi.

MEDYA EGE - Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, İzmir’in en büyük Kent Meydanı’nı Bayraklı’ya kazandırmak için hazırlıklarını tamamladı.

bayrakli-kent-meydanina-kuvayi-milliye-ismi-verilecek3.jpeg

Başkan Sandal, Kuvayı Milliye adını verecekleri kent meydanına ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak vatandaşları bilgilendirdi.

bayrakli-kent-meydanina-kuvayi-milliye-ismi-verilecek2.jpg

Başkan Sandal paylaşımına "Kuvayı Milliye Kent Meydanı İzmir’in kalbine çok yakışacak! Kısa süre içinde Bayraklımıza, İzmir’in en büyük ve en modern Kent Meydanını kazandırmış olacağız. Böylece Bayraklımızın sosyal ve kültürel değerini artırmayı planlıyor, tarihi güzelliklerimizi daha görünür hale getirmeyi hedefliyoruz" notunu düştü.

bayrakli-kent-meydanina-kuvayi-milliye-ismi-verilecek1.jpg

DEV MEYDAN PROJESİ

Bayraklı Belediyesi tarafından hazırlanan ‘Bayraklı Smyrna Höyüğü ve Yakın Çevresi Açık Alan Düzenlenmesi, Ziyaretçi Merkezi ve Kent Meydanı Projesi’, Smyrna Meydanı ile Zabıta Müdürlüğü Binası’nın da bulunduğu Hakan Uysal Caddesi’ni kapsayan 17 bin metrekarelik alanda hayata geçiriliyor. İki bin metrekarelik tören alanı, modern kent mobilyaları, peyzaj düzenlemeleri, etkinlik alanları ile İzmir’in en büyük kent meydanlarından biri inşa edilecek. Proje tamamlandığında Smyrna Ören Yeri’nin görünürlüğü ve tanınırlığı da artacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.