Bayraklı Belediyesi ilçeye 151 bin 847 metrekare yeşil alan kazandırdı

Bayraklı Belediyesi ilçeye 151 bin 847 metrekare yeşil alan kazandırdı

Bayraklı Belediyesi, son 4 yılda ilçeye 152 bin metrekare yeni yeşil alan kazandırdı.

İlçe genelindeki park, yeşil alan ve sosyal donatı alanı oranını artırmak için çalışmalarını sürdüren Bayraklı Belediyesi, ilçeye son 4 yılda 151 bin 847 metrekare yeni yeşil alan kazandırdı. Bu kapsamda son dönemde yürütülen çalışmalarda bir tanesi temalı, 1 tanesi engelli olmak üzere ilçeye 21 yeni park kazandırılırken, 66 parkta da kısmi ve komple revizyon yapıldı.

yesil-bayrakli-2.jpeg

Ayrıca ağaçlandırma, çim ekimi, ağaççık, çalı ve çiçek dikimi gerçekleştirildi. Atıl haldeki boş alanlarda yeşillendirme çalışmaları devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalar, vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılanıyor.

yesil-bayrakli-3.jpeg

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, "Yarınlara daha güzel bir Bayraklı bırakmak istiyoruz. Bu nedenle parklarımızı, yürüyüş yollarımızı, oyun gruplarını, kent ekipmanlarını, spor aletlerini yeniliyor, değerlendirilebilecek her alanı yeşillendiriyoruz. İzmir’in en yeşil ilçelerinden biri olarak çocuklarımıza karşı kendimizi sorumlu hissediyoruz ve onlara daha yanaşabilir bir dünya bırakmak için çalışıyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.