Bayraklı Belediyesi Kitap Kafelerle keyifli bir mola sunuyor

Bayraklı Belediyesi Kitap Kafelerle keyifli bir mola sunuyor

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Kitap Kafelere ilişkin bir açıklama yaparak "Sosyal tesislerimizi dönüştürdüğümüz ilçemizin huzurlu köşeleri kitap kafelerde, sizlere hem bilgi dolu hem de keyifli bir mola sunuyoruz" dedi.

MEDYA EGE - Öğretmen Başkan Serdar Sandal’ın talimatıyla açılan Kitap Kafeler, vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanıyor.

2023124112938509.jpg

Başkan Sandal, sosyal medya hesabından konuya ilişkin bir paylaşım yaparak "Kahve, Kitap, İnternet... Kitap Kafelerimizin Ücretsiz Üçlüsü! Sosyal tesislerimizi dönüştürdüğümüz ilçemizin huzurlu köşeleri kitap kafelerde, sizlere hem bilgi dolu hem de keyifli bir mola sunuyoruz..." notunu düştü.

2023124112938929.jpg

Eğitim yatırımlarıyla fark yaratan Bayraklı Belediyesi'nin, sosyal tesisler içinde hayata geçirdiği Kitap Kafe’ler öğrencilerin ilgi odağı oldu. Tüm ilçe sakinlerinin uğrak yeri olan yeni sosyal alanlar aylık ortalama 6 bin ziyaretçi ağırlıyor.

202312411294086.jpg

Değirmen Kafe, Teras Kafe, Körfez Mahallesi sosyal tesisi, Soğukkuyu büyük park içi, Matematik ve Zeka Oyunları Parkı ve Cengizhan Mahallesi’ndeki sosyal tesiste bulunan kitap kafelerde kitap okuyana çay veya kahve de ücretsiz servis ediliyor. Öğretmen Başkan Serdar Sandal’ın ilçede kitap okumayı yaygınlaştırmak için hayata geçirdiği önemli projelerden biri olan kitap kafeler, vatandaşların da beğenisini kazanıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.