Bayraklı Belediyesi, okulları dezenfekte ediyor

Bayraklı Belediyesi, okulları dezenfekte ediyor

Eğitim ve öğretime verilen arayı fırsat bilen Bayraklı Belediyesi, ilçe genelindeki tüm okullarda temizlik ve dezenfeksiyon çalışması başlattı.

Bayraklı Belediyesi, sömestir tatiliyle birlikte, ilçe genelindeki tüm okullarda ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışması başlattı. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nce sürdürülen çalışmalar kapsamında tüm okullara giren ekipler, sınıfları, koridorları, tuvaletleri ve öğrencilerin ortak kullanım alanlarını ilaçlayarak steril hale getirdi. Pandeminin başlangıç sürecinden bu yana periyodik olarak devam eden uygulama öğrenciler ve aileler tarafından da memnuniyetle karşılandı.

bayraklinin-okullari-dezenfekte-ediliyor-4.jpeg

“SAĞLIK HER ŞEYDEN ÖNEMLİ”

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Geleceğin teminatı öğrencilerimizin sağlıklı ortamlarda eğitim görmesi bizim için çok önemli. Ara tatilde, eğitim alanlarımızı daha temiz ve steril hale getirmek için başlattığımız çalışmayı dönem boyunca sürdüreceğiz. Öğrencilerimizden, öğretmenlerimizden ve velilerimizden beklentimiz de hijyen kurallarına uymaları ve kendilerini korumaları” dedi.

bayraklinin-okullari-dezenfekte-ediliyor-5.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.