Bayraklı Belediyesi Taziyeevini tamamlayacak

Bayraklı Belediyesi Taziyeevini tamamlayacak

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Refik Şevket İnce Mahallesi’nde vatandaşların taziyeevi talebini geri çevirmedi. 

Bayraklı sokaklarında yürütülen asfaltlama çalışmalarını yerinde görmek üzere Refik Şevket İnce Mahallesi’ne giden Başkan Sandal, bir mahallelinin talebi doğrultusunda Süleymaniye Camisi’nde inceleme yaptı. Din görevlisi ve Cami Derneği Başkanı Kadir Dumlupınar’dan bilgi alan Başkan Sandal, caminin temel ihtiyaçlarının karşılanması konusunda destek vereceklerini söyledi. Başkan Sandal ayrıca, caminin alt katını taziyeevi olarak düzenleyerek, yarım kalan inşaatı tamamlayacaklarını ifade etti.

0-(4)-130.jpg

Sandal, “‘İlçe sakinlerimizin desteğiyle inşaatı bir aşamaya kadar gelen taziyeevinin yapımını belediye olarak üstlendik. Refik Şevket İnce Mahallemizde bulunan Süleymaniye Camisi’nin alt katında yürütülen çalışmaları tamamlayacağız. Aynı zamanda cami bahçesini de yeniden tasarlayarak, herkesin kullanabileceği bir alan haline getireceğiz. Kısa sürede çalışmaları bitirip, bir de personel görevlendireceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.