Bayraklı Belediyesi, tekvandoda başarıya doymuyor!

Bayraklı Belediyesi, tekvandoda başarıya doymuyor!

Antalya’da 49 ülkeden bin 103 sporcunun yarıştığı Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Turnuvası’nda 5 derece alan Bayraklılı sporcular ilçenin gururu oldu.

Sporda elde ettiği derecelerle fark yaratan Bayraklı Belediyesi, tekvandoda başarılarına bir yenisini daha ekledi. Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü bu yıl 7-13 Şubat tarihleri arasında 9’uncusu Antalya’da düzenlenen Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Turnuvası’na katıldı. 49 ülkeden bin 103 sporcunun kıyasıya yarıştığı müsabakalarda Bayraklı Belediyesi sporcuları 5 dereceyle turnuvada fark yarattı.

bayrakli-tekvandoda-basariya-doymuyor-1.jpeg

Bayraklı Belediyesinin milli sporcuları Ömer Tekin, Esad Kayan ve Kadir Şener takımlarda birinci olarak şampiyonluğu göğüsledi. Ömer Tekin ve Esad Kayan bireysel müsabakalarda ise 3’üncü oldu. Kadınlarda Sümeyra Yıldız 5’inciliği elde ederken, çiftlerde ise Sümeyra Yıldız ile Kadir Şener turnuvayı 5’inci tamamladı.

bayrakli-tekvandoda-basariya-doymuyor-4.jpeg

GURURUMUZ OLDULAR

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Sporun Bayraklı’daki önemi her geçen gün artıyor. Çocuklarımıza verdiğimiz desteklerin meyvelerini onların kazandığı derecelerle almak en önemli gurur kaynağımız oluyor. Sporcularımıza güveniyor ve gelecekte daha büyük başarılar elde edeceklerine inanıyoruz. Bu kapsamda her zaman yanlarında olacağız ve desteklemeye devam edeceğiz. Tüm sporcularımızı tebrik ediyorum” dedi.

bayrakli-tekvandoda-basariya-doymuyor.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.