Bayraklı Belediyesi tesislerinde uygun fiyata eşsiz lezzet

Bayraklı Belediyesi tesislerinde uygun fiyata eşsiz lezzet

İzmir’in en güzel manzaralarına sahip 10 sosyal tesiste BAYBEL AŞ aracılığı ile vatandaşlara restoran ve kafe hizmeti veren Bayraklı Belediyesi, hızlı, güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışıyla vatandaşlara hizmet üretiyor.

Bünyesindeki sosyal tesislerde kış dönemi fiyat listesini güncelleyen Bayraklı Belediyesi, yeni tarifelerle vatandaşların yüzünü güldürdü. Halkın bütçesini zorlamadan, kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunan belediye, Değirmen Kafe’de ‘günün çorbasını’ 14.90 TL’ye, 100. Yıl Matematik ve Zekâ Oyunları Parkı içindeki kafede ise 4 çeşit yemekten oluşan sebzeli menüyü 49.90 TL’ye, etli menüyü ise 69.90 TL’ye servis etmeye başladı. Detaylı bilginin 0232 724 98 98 telefon numarasından alınabileceği belirtildi.

bayrakli-belediyesi-sosyal-tesislerinde-kis-donemi-2.jpg

"AMACIMIZ HERKESİN FAYDALANMASI"

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Ev ekonomisinin bu kadar dara düştüğü bir ortamda, belediye tesislerimizde kar amacı gütmeden, kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla halkımıza sunuyoruz. Toplumun her kesiminin faydalanmasını istediğimiz sosyal tesislerimizde günün şartlarına uygun fiyatlarla en iyi hizmeti sunuyoruz. Kış aylarında da sosyal ortamda rahat bir nefes alıp, hoşça vakit geçirmek isteyen herkesi, sosyal tesislerimize bekliyoruz” dedi.

bayrakli-belediyesi-sosyal-tesislerinde-kis-donemi-3.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum