Bayraklı Belediyesi, Uğur Mumcu anısına 2 farklı etkinlik düzenleyecek

Bayraklı Belediyesi, Uğur Mumcu anısına 2 farklı etkinlik düzenleyecek

Bayraklı Belediyesi, gazeteci yazar Uğur Mumcu'nun anısına iki ayrı etkinliğe ev sahipliği yapacak.

MEDYA EGE - Bayraklı Belediyesi, 24 Ocak 1993 tarihinde bombalı suikastle katledilen araştırmacı gazeteci ve yazar Uğur Mumcu’nun ölüm yıl dönümünde iki farklı etkinliğe ev sahipliği yapacak.

Süvari Yüzbaşı Şerafettin Kültür ve Hizmet Merkezi'nde Uğur Mumcu anısına sanatçı Gürsel Gökçe'nin fotoğraf sergisi açılacak. Saat 17.00'da açılışı gerçekleşecek 'Sönmeyen Işık Uğur Mumcu' fotoğraf sergisi tüm İzmirlilerin katılımına açık olacak.

fnansb-xkayaigu.jpg

Katledilişinin 30. yılında anılacak Uğur Mumcu anısına düzenlenecek bir diğer etkinlik ise İzmirli gazetecilerin söyleşisi olacak. Osmangazi Hizmet Merkezi'nde gerçekleşecek söyleşide, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi moderatör olarak yer alacak.

fnantcjwyaovhsk.jpg

Etkinlikte; Yeni Bakış Gazetesi Yazı İşleri Müdür Emin Varol, İLKSES GAzetesi sorumlu Yazı İşleri Müdür Erdal Erek, 9 Eylül Gazetesi Yayın Koordinatörü Mutlu Yılmaz, İz Gazte Genel Yayın Yönetmeni Ümit Kartal, Yenigün Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Dirik ve Ege Telgraf Gazetesi Haber Müdürü Hakan Serbest konuşmacı olarak yer alacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.