Bayraklı Belediyesi'nde maaş ve ikramiyeler erken yatıyor

Bayraklı Belediyesi'nde maaş ve ikramiyeler erken yatıyor

Bayraklı Belediyesinde tüm personelin maaşları, bayram ikramiyeleri ve diğer ödemeler 4 günlük sokağa çıkma yasağı öncesi yarın (15 Mayıs 2020) itibarıyla hesaplara yatacak.

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, belediye personeline seslenerek,“Siz üzerinize düşenin fazlasını yapıyorsunuz, bize düşen görev de alın terinizin karşılığını vermek. Maaşlarınızı iyi günlerde harcayın” dedi. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı da içinde bulunduran 4 günlük sokağa çıkma yasağı öncesi Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, kadrolu-sözleşmeli, işçi-memur, tüm çalışanların maaşları ile bayram ikramiyelerinin zamanından önce hesaplarına yatırılacağını duyurdu. 

Dünyanın olağanüstü bir süreçten geçtiğini ifade ederek, bu dönemde görevli tüm personelin yoğun gayret içinde olduğunu dile getiren Başkan Sandal, “Sizler ilk günden beri ilçemize hizmet etmek adına üstün bir çabayla görevinizi yerine getiriyorsunuz. Bu zorlu günleri emeğinizle, özverinizle, üstün gayretinizle hep birlikte atlatacağız. Bayraklı, hiç kuşkusuz Bayraklı Belediyesi emekçilerinin sayesinde çok daha güvende. Hepinize teşekkür ediyorum. Emeğinize sağlık” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.