Bayraklı Belediyesi'nden 23 Nisan'a unutulmaz final

Bayraklı Belediyesi'nden 23 Nisan'a unutulmaz final

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı hafta boyunca ilçenin 14 farklı mahallesinde, birbirinden eğlenceli onlarca farklı etkinlikle kutlayan Bayraklı Belediyesi, görkemli bir organizasyon düzenleyecek.

Bayraklı Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarının finalini Bayraklı sahilindeki renkli etkinliklerle taçlandıracak. 7’den 70’e tüm ilçe sakinlerinin davet edildiği etkinlikler renkli görüntülere sahne olacak. Kutlama programı kapsamda halk oyunları, jimnastik, bale, jonglör, sihirbaz ve çeşitli sahne gösterileri ile koro dinletileri çocuklara eğlenceli anlar yaşatacak.

haydi-cocuklar-senlige2.jpeg

Sportif etkinliklerde ise halat çekme, çuval, penaltı ve basketbol atışları ile survivor yarışları düzenlenecek. Ayrıca soğuk heykeller, çizgi film kahramanlarından oluşan maskotlar çocuklarla buluşacak. İkramlıklar dağıtılacak. Etkinliklerin finalinde Şef Uğur Sayın Batur’un yönetiminde Bayraklı Belediyesi Çocuk Korosu konser verecek.

"PAZAR GÜNÜ BAYRAKLI SAHİLİNDE BULUŞALIM"

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “23 Nisan coşkusunu hafta boyunca ilçemizin sokaklarında yaşadık. Çocuklarımızın heyecanına, mutluluğuna ortak olduk. Şimdi daha büyük bir programla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarımızı taçlandıracağız. Bu kapsamda tüm çocuklarımızı ve ailelerini 23 Nisan Pazar günü Bayraklı sahiline bekliyoruz” dedi.

haydi-cocuklar-senlige4.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.