Bayraklı Belediyesi'nden Anlamlı Fotoğraf Yarışması

Bayraklı Belediyesi'nden Anlamlı Fotoğraf Yarışması

''Bayraklı’nın sokakları'' kadraja giriyor

Bayraklı Belediyesi bu yıl ilk kez ulusal fotoğraf yarışması düzenliyor. “Bayraklı’nın sokakları” konulu ve son başvuru tarihi 14 Ekim 2016 olarak belirlenen yarışmada dereceye girenlere çeşitli ödüller verilecek.

İzmir’in kurulduğu yer olan ve 5 bin yıllık geçmişi ile uygarlık tarihinin derin izlerini taşıyan Bayraklı, şimdilerde İzmir’in yeni tarih, turizm, kültür ve ticaretin merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Tarihi Smyrna Antik kentine de ev sahipliği yapan Bayraklı Belediyesi, ilçenin doğal, tarihi varlıklarıyla günlük yaşamının tanıtımı amacıyla “Bayraklı’nın sokakları” konulu ulusal bir fotoğraf yarışması düzenliyor. Yarışmanın, geleneksel hale getirilmesi hedeflendi.

fotograf yarısması afiş

ÇEŞİTLİ ÖDÜLLER VERİLECEK

Son başvuru tarihi 14 Ekim 2016 olarak belirlenen yarışmada birinciye 3 bin, ikinciye 2 bin, üçüncüye ise bin lira para ödülü verilecek. 3 kişiye mansiyon (500 lira), 18 yaş altı teşvik ödülünde dereceye gidecek üç kişiye ise 250 lira ödül verilmesi kararlaştırıldı. Yarışmayla ilgili şartnameye www.bayrakli.bel.tr adresinden ulaşılabilecek. Yarışmaya katılacaklar ayrıca detaylı bilgi için 0 (232) 345 90 91-92 numaralı telefondan arayabilecek.

SEÇİCİ KURULDA KİMLER VAR

Yarışmanın seçici kurulunda ise Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Kültür Müdürü Selin Orhan, Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Arif Ziya Tunç, Yrd. Doç. Dr. Beyhan Özdemir, Ege Üniversitesi Öğretim Üyesi Kazım Çapacı,  Gazeteci Lütfü Dağtaş ve fotoğraf sanatçısı Ömer Gemici yer alıyor.

MERAKLA BEKLİYORUZ

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ilk kez bir fotoğraf yarışması düzenlediklerini belirterek, “İlçemiz tarihi, kültür açısından oldukça zengin. Ayrıca yoğun göç alan ve İzmir’in en iyi manzarasına sahip bir ilçeyiz. Güzel fotoğraflar geleceğine eminim. Merakla bekliyoruz. Şimdiden herkese başarılar diliyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.