Bayraklı Belediyesi'nden Gençlik ve Spor Festivali

Bayraklı Belediyesi'nden Gençlik ve Spor Festivali

Bayraklı Belediyesi'nin geçen yıl ilkini gerçekleştirdiği Gençlik ve Spor Festivalinin ikincisi bu yıl 19 Mayıs ve 21 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Bayraklı Belediyesi'nin bu yıl ikincisini organize edeceği Gençlik ve Spor Festivali kapsamında bu yıl sahneye Mustafa Özarslan ve Emre Aydın çıkacak. Üç gün sürecek etkinlikler kapsamında Bayraklı'da break dans, extreme rampa, beat box şov gibi birçok etkinlik gerçekleştirilecek

Bayraklı Belediyesi, Atatürk’ün gençlere armağan ettiği 19 Mayıs gençlik haftasında muhteşem bir festivalin altına imza atmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz yıl ilki düzenlen ve özellikle gençler tarafından yoğun bir ilgiyle karşılanan Gençlik ve Spor Festivalinin 2.’si 19-21 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek. Festival 19 Mayıs Pazartesi günü saat 15.00’da Havuz Düğün Salonu’ndan Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’na “Ata’ya saygı” yürüyüşüyle başlayacak.

genclik ve spor festivali

Saat 17.00’da ise Mustafa Kemal Spor Salonu’nda adrenali yüksek bir dizi etkinlik düzenlenecek. Aynı gün Bayraklı sahilde zumba gösterileri, freestyle basketbol, akrobasi futbol şov gibi birçok ilgi çekecek etkinlik gençlerle buluşacak. Festival kapsamında ünlü sanatçı Emre Aydın, 19 Mayıs akşamı saat 20.30’da Bayraklı sahilde şarkılarını gençler için söyleyecek.

HER DAKİKASI DOPDOLU FESTİVAL

Festivalin ikinci gününde ise, saat 16.30’da Cihat Kora Anadolu lisesi Tiyatro Grubu’nun “İstanbul Efendisi” isimli tiyatro gösterisi olacak. Saat 19.00’da ise Postacılar Mahallesi Büyük Park’ta Soğuk heykel atölyesi, grafiti, power extreme rampa şov, beat bang crew gösterileri olacak. Mustafa Özarslan, saat 20.30’da Onur Amfi Tiyatro’da bir konser verecek.

KAPANIŞ YÜRÜYÜŞÜ

Festivali son günü olan 21 Mayıs’ta ise festivalin kapanış yürüyüşü yapılacak. Gençler saat 18.30’da Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’ndan Bayraklı sahile yürüyecek. Sahide farklı müzikler eşliğinde etkinlikler düzenlenecek. Saat 20.30’da düzenlenecek rap konseriyle festival son bulacak.

genclik ve spor festivali 335

GENÇLİK İÇİN SEN DE GÖNÜL VER!

Öte yandan Bayraklı Belediyesi, festivale katkı sağlamak için gönüllü gençleri bekliyor. Belediyenin Gençlik Masası tarafından başlatılan, “Gönüllü gençler” kampanyasına katılmak isteyenler (0) 232 477 20 00 numaradan 356 dahiliyi ya da 0536 034 97 88 numaraları arayarak bilgi alabilir.

GENÇLERİMİZİ ÖNEMSİYORUZ

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, geçtiğimiz yıl ilkini düzenledikleri gençlik festivalinin beklediklerinin üzerinde ilgiyle karşılandığını belirterek, “Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü, 19 Mayıs’ı gençlere armağan etti. Biz de gençlik haftasında gençlerimiz için bir festival düzenlemeye karar verdik. Çok da iyi oldu. Bu yıl festivalimizin ikincisini düzenliyoruz. 3 gün boyunca gençlerimiz adrenalin dolu farklı etkinliklerin altına imza atacak. Konserlerimiz de olacak. Festival önerisi, gençlerimizden geldik. Biz de kabul ettik. Özellikle gençlerimizi festivalimize bekliyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.