Bayraklı Belediyesi'nden Kadınlar Günü konseri

Bayraklı Belediyesi'nden Kadınlar Günü konseri

Bayraklı Belediyesi Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlediği konserle seyircilere keyifli anlar yaşattı. THM, TSM koroları ile TOBAV Mandolin Orkestrası konseri izleyenlerden tam not aldı.

Bayraklı Belediyesinin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Özel Konseri Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde gerçekleşti. Katılımın yoğun olduğu konserde eğitmen ve ünlü şefleri eşliğinde sahneye çıkan kursiyerler, kulakların pasını sildi. Sahne performanslarıyla unutulmaz bir gece yaşayan sanatseverler, şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti. Konserde Şef Vildan Turan Akıncı yönetiminde Türk Halk Müziği korosu, Şef Uğur Sayınbatur yönetiminde TOBAV Mandolin Orkestrası ve Şef Serap Nargaz yönetiminde Türk Sanat Müziği korosu birbirinden değerleri eserler seslendirildi.

bayraklida-kadinlar-gunu-konseri2.jpeg

KADINLAR DÜNYAYI AYDINLATIYOR

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Atatürk’ün dediği gibi: Yeryüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir. Kadınlar, sevgi ve kararlılıklarıyla dünyayı aydınlatıyor. Emekleri ve ilham veren varlıkları için minnettarız” dedi.

bayraklida-kadinlar-gunu-konseri4.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.