Bayraklı Belediyesi'nden yüzleri güldüren destek

Bayraklı Belediyesi'nden yüzleri güldüren destek

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Bayraklı Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara nakdi, gıda, kıyafet yardımının yanı sıra eşya desteğinde de bulunuyor.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Bayraklı Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara nakdi, gıda, kıyafet yardımının yanı sıra eşya desteğinde de bulunuyor. Belediye ekipleri kullanılmayan eşyaları vermek isteyenlerin adreslerine giderek bulundukları yerlerden teslim alıyor.  

Doğumdan ölüme kadar vatandaşların yanında olan Bayraklı Belediyesi dar gelirli ailelere eşya desteği vermeye devam ediyor. 2014 yılında 186, 2015’te 233, 2016’da 298 ve bu yılın ilk 9 ayında ise 282 ailenin yüzünü güldüren Bayraklı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, duyarlı vatandaşları da kullanmadıkları eşyaları bağışlamaları konusunda destek olmaya davet ediyor. Belediye ekipleri, eşyaları bağış yapmak isteyenlerin adreslerine giderek teslim alıyor. Ekipler, ihtiyaç sahibi vatandaşların başvurularını dikkate alarak bu eşyaları ailelerin evlerine ulaştırarak montajını da yapıyor.

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Belediye olarak vatandaşların her sorununa çözüm üretmeye çalışıyoruz. Bayraklı Belediyesi doğumdan ölüme ilçe sakinlerimizin yanında olmaya devam edecek. Dar gelirli vatandaşlarımızın sorunlarını elimizden geldiğince çözmeye çalışıyoruz. Bize gelen eşya yardımı taleplerini ekiplerimiz değerlendiriyor. Ardından da duyarlı vatandaşların belediyeye verdiği eşyaları ihtiyaç sahiplerinin adreslerine teslim ediyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.