Bayraklı Belediyesi'nin ‘BASAMAK’ kurslarına büyük ilgi

Bayraklı Belediyesi'nin ‘BASAMAK’ kurslarına büyük ilgi

Bayraklı Sanat ve Müzik Akademisi (BASAMAK) çatısı altında Kültür- sanat ve hobi kurslarını toplayan Bayraklı Belediyesi'nin 13 branşta başlatacağı kurslar büyük ilgi gördü.

Medya Ege- Düzenlediği kültür- sanat ve hobi kurslarıyla her yıl, yüzlerce kişiye yeteneklerini geliştirme ve güzel vakit geçirme imkanı sunan Bayraklı Belediyesi, bu yıl 13 branşta açacağı atölyeleri BASAMAK çatısı altında topladı.

Herkes için Sanat parolasıyla yola çıkan Bayraklı Sanat ve Müzik Akademisi, vatandaşlardan da büyük ilgi gördü. Atölyeler, 12 farklı merkezde vatandaşla buluşuyor. Kayıt ve detaylı bilgi 0232 477 20 00 numaralı telefondan alınabilecek. BASAMAK kurslarına dair Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, "BASAMAK kurslarımıza gösterdiğiniz yoğun ilgi bizi çok mutlu etti. Geleceğimizin teminatı sizlersiniz dedi.

baskan-sandaldan-istifalara-iliskin-ilk-aciklama-orgutun-karari-h271202-930f3.jpg
Sosyal medya hesabından video yayımlayan Başkan Sandal, "Çocuklarımızın ve gençlerimizin kişisel gelişimine katkı sağlamak adına düzenlediğimiz #BASAMAK kurslarımıza gösterdiğiniz yoğun ilgi bizi çok mutlu etti. Geleceğimizin teminatı sizlersiniz. Detaylı bilgi: 0232 477 20 00" notunu düştü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.