Bayraklı CHP Şehitler İçin Lokma Döktürdü

Bayraklı CHP Şehitler İçin Lokma Döktürdü

Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı İlçe Örgütü, şehitler için Sevgi Yolu'nda lokma döktürdü, dua okudu.

Bayraklı CHP İlçe Örgütü, şehitler için Bayraklı Sevgi Yolu’nda lokma döktürdü. Yapılan hayırda şehitler için dua okundu. CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin, “Her bir şehit haberi içimizi acıtıyor. Buna sebep olanlar hesabını er ya geç verecektir” dedi.

İzmir’de CHP Bayraklı İlçe Başkanlığı, anlamlı bir hayrın altına imza attı. CHP’liler şehitler için lokma döktürdü. Burada şehitlerin ruhları için Kuran-ı Kerim okunup dua edildi. CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper de vatandaşlara lokma ikram etti.

SABIR DİLEDİ

CHP’li Alper, Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini vurgulayarak, “Bayraklı ilçe örgütü için şehitlerimiz için lokma döktürdük. Dua ettik. Başta ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimize ve ahirete göç eden gazilerimize Allah rahmet diliyorum, ruhları şad olsun. Gelen her şehit haberi bizi derinden yaralıyor. Üzüntümüz gerçekten büyük. Ailelerine sabır diliyorum” dedi.

ÜSTE ÇIKMAYA ÇALIŞIYORLAR AMA NAFİLE

Bayraklı CHP İlçe Başkanı Cemalettin Alper, hükümetin geçtiğimiz yıllarda terör örgütüne verdiği tavizlerin tüm kamuoyu tarafından bilindiğini söyledi. Alper, “Verilen tavizler sonucu yaşananlar ortada. İktidar partisinin yöneticileri sanki buna kendileri sebep olmamış gibi açıklama yapıyor. Üste çıkmaya çalışmalı nafile bir çaba. Bu durumlara sebep olanları Türkiye kamuoyu çok iyi biliyor. Her gün bir şehit haberi geliyor. Biz bunun normalmiş gibi algılanmasını asla ama asla kabul etmeyeceğiz. Buna sebep olanlar hesabını er ya geç verecektir” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.