Bayraklı Gençlik Kolları'nda yeni yönetim belli oldu

Bayraklı Gençlik Kolları'nda yeni yönetim belli oldu

Kısa bir süre önce AK Parti Bayraklı Gençlik Kolları Başkanlığı’na atanan Serhat Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

AK Parti Bayraklı Gençlik Kolları Başkanı Serhat Yıldırım, Bayraklı Gençlik Kolları’nda yeni bir dönemin başladığını belirterek, büyük mücadeleler verip, gençliğe ve davaya hizmet edeceklerini vurguladı.

Bölünmenin ve ayrışmanın olmadığı bir birliktelik anlayışı ile hareket edeceklerini kaydeden Yıldırım, “Kısa bir süre önce büyüklerimizin takdiri ile Bayraklı Gençlik Kolları Başkanlığı olarak göreve atanmış bulunduk ve siz kıymetli kardeşlerimizle birlikte yönetimimizi oluşturduk. Artık kutlu bir davaya gençlik kolları başkanı ve üyeleri adı altında hizmet edeceğiz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da istikametimizden şaşmadan, Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlere gösterdiği yolda hedefe ulaşmak için azim ve kararlılıkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bilinmesini isterim ki; mücadelemiz önce milletimiz sonra gençliğimiz içindir. Ayrıştırıcı değil bütünleştirici olarak Bayraklı’nın tamamına hizmet etmek için elimizden ne geliyorsa sonuna kadar yapacağız” ifadelerini kullandı.

basin-bulteni-(1).jpg

Konuşmasında yaklaşan yerel seçimlere de değinen Yıldırım, “Biz Bayraklı gençliği olarak yerel seçimlere hazırız. Partimiz kimi aday gösterirse, İl Başkanımız, İlçe Başkanımız ve Gençlik Kolları İl Başkanımızın arkasında davamıza layık bir şekilde çalışmalarımızı sürdürürüz. Bu süreçte çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Bayraklı’nın gençleri olarak 7’den 70’e bütün bayraklı’yı kucaklayıp, bir olacağız, iri olacağız Allah’ın izni ile hep birlikte Bayraklı, İzmir ve Türkiye olacağız” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.