Bayraklı Kızılay'dan Başkan Sandal'a ziyaret

Bayraklı Kızılay'dan Başkan Sandal'a ziyaret

Türk Kızılayı Bayraklı Şube Başkanı ve Metin Köroğlu ve yönetim kurulu üyeleri Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal’a ziyarette bulundu.

Türk Kızılay Bayraklı Şube Başkanı Metin Köroğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal’ı makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Sandal, Bayraklı Belediyesi olarak Bayraklı Kızılay Şubesi’ne belediyenin olanakları doğrultusunda ellerinden gelen desteği esirgemeyeceklerini belirterek, Kızılay’ın yanında olduklarını söyledi.

bayrakli-kizilaydan-baskan-sandala-ziyaret-1.jpg

Belediyeler ile ortak proje üretme konusunda girişimlerde bulunduklarını hatırlatan Türk Kızılay Bayraklı Şube Başkanı Köroğlu, “Kızılay bizlere atalarımızın emanetidir bizler de atalarımızın bizlere bıraktığı bu önemli kurumumuz aracılığıyla Bayraklı ve ülkemiz genelinde vatandaşlarımıza ve ihtiyaç sahiplerine destek olmaya çalışıyoruz. Belediyemiz ile ortak proje olarak neler üretebileceğimiz konusunu görüştük, başkanımızın Kızılay'a desteklerini esirgemeyeceğini söylemesi bizleri mutlu etti ” dedi.

Türk Kızılay Bayraklı Şubesi’ne katkıları nedeniyle Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal'a Türk Kızılay'ı adına plaket takdim eden Köroğlu, ayrıca kendilerine gösterilen konukseverlik nedeniyle Başkan Sandal’a ayrıca teşekkürlerini iletti.

bayrakli-kizilaydan-baskan-sandala-ziyaret-2-sube-bsk-ve-bel-bsk.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.