Bayraklı yüzme havuzu rekor kırdı

Bayraklı yüzme havuzu rekor kırdı

Geçen yıl 925 çocuğa yüzme eğitimi veren Bayraklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü bu yıl 1120 çocuğa yüzme eğitimi vererek rekor kırdı.

Bayraklı Belediyesi yüzme kursu her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun ilgi görüyor. Geçen yıl 925 çocuğa yüzme eğitimi veren Bayraklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü bu yıl 1120 çocuğa yüzme eğitimi vererek rekor kırdı. 

Bayraklı sahilinde bulunan yüzme havuzunda, 5- 17 yaş arasındaki çocuklar okulların kapanmasıyla birlikte hem yüzme eğitimi alıyor hem de sıcak havalarda serinliyor. Haftada dört gün (salı - çarşamba - perşembe -cuma) olmak üzere 8 eğitmen ve bir cankurtaran nezdinde günde 300 çocuğa yüzme eğitimi veriliyor. Bu yıl bin120 çocuk yüzme öğrenmek için havuza kayıt oldu.

KADINLARA VE AİLELERE ÖZEL GÜN!

Bayraklı Yüzme eğitiminde Kadınlar cumartesi Günleri 11.00 - 17.00 saatleri arasında Pazar günleri ise aileler 11.00 - 17.00 saatleri arasında rahat ve sağlıklı bir ortamda yüzme imkanı buluyor. 

HEM YÜZME ÖĞRENİYORLAR HEM SPOR YAPIYORLAR

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, açtıkları havuz sayesinde çocukların yüzme öğrendiğini belirterek, “Yaz öncesi havuzumuzda fen işleri müdürlüğümüz ciddi bir yenileme çalışmasında bulundu. Kurs kayıtlarının açılmasıyla çok sayıda başvuru oldu. Hepsini değerlendirdik. Kimseyi kapıda bırakmadık. Çocuklarımız, eğitmenler eşliğinde yüzme öğreniyor. Kurs boyunca bir can kurtaran da hazır bulunuyor. Aileler merak etmesin. Çocukları bize emanet” dedi.

DOLANDIRICILARA KARŞI VATANDAŞLARA UYARI

Öte yandan belediye yetkilileri dolandırıcılara karşı vatandaşların dikkatli olunması istendi. Yetkililer, “İnternet ortamında bazı uyanıklar, belediyenin adını kullanarak yüzme kursu için başvuru alıp vatandaşı dolandırıyor. Bu konuda çok sayıda şikayet aldık. Kurs başvurusu için verilen cep telefonlarına kimse kesinlikte itibar etmesin. Kurslarla ilgili bilgi almak isteyenler (0232) 371 23 00 numaralı telefonu arayabilir” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.