BAYRAKLI’DA BAŞKANLIK TURNUVASI

BAYRAKLI’DA BAŞKANLIK TURNUVASI

Bu yıl 7’nci kez düzenlenen Bayraklı Belediyesi Başkanlık Futbol Turnuvası başladı. Şehit Ümit Boz Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen turnuva ilk gününde çekişmeli müsabakalara sahne oldu.

Mali Hizmetler, Fen İşleri, Temizlik İşleri, BAY-BEL, Park ve Bahçeler, Kültür ve Sosyal İşler, Zabıta ve Özel Kalem Müdürlüğü bu yıl 7’ncisi düzenlenen Bayraklı Belediyesi Başkanlık Turnuvası için Ümit Boz Spor Tesisleri’nde bir araya geldi. Turnuva öncesi seremonide tüm takımlar orta sahaya tek tek çağırılarak tanıtıldı. Fen İşleri Müdürlüğü ekibi çocuğu lösemi tedavisi gören arkadaşları Göktaş ailesi için pankart açarak, şifa dileyip, destek verdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Bayraklı Belediyesi Başkan Yardımcısı Gökalp Işın başlama vuruşunu yaptı. İlk günkü karşılaşmalarda alınan sonuçlar şöyle: Mali Hizmetler Müdürlüğü 0 – 2 Park ve Bahçeler, Fen İşleri Müdürlüğü 1 – 3 Kültür Müdürlüğü, Temizlik İşleri 11 – 0 Zabıta, Özel Kalem 7 – 0 Baybel.

TÜM TAKIMLARA BAŞARILAR

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Her yıl arkadaşlarımız büyük bir heyecanla turnuvaya katılıyor. Hayli çekişmeli maçlar oluyor. Zevkle izliyoruz” diyerek, sportmence, birlik ve beraberlik içinde karşılaşmalar temennisiyle katılan tüm takımlara başarılar diledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.