Bayraklı'da bir kadro revizyonu daha!

Bayraklı'da bir kadro revizyonu daha!

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, belediye kadrosunda ikinci değişikliği de yaptı.

Önceki dönem Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın damadı olan başkan yardımcısı Gökalp Işın ve diğer başkan yardımcısı Gamze Eraslan’ı görevden alan Sandal, onların yerine yakın çalışma arkadaşı Ulaş Aydın’ı atadı. 9 müdürlükten sorumlu olan Aydın, uzun zamandır CHP’nin mutfağında yer alan bir isim olarak biliniyor.

ulas-aydin---bayrakli-belediyesi-002.jpg

Geçtiğimiz aylarda Özel Kalem, Park ve Bahçeler, Temizlik İşleri, Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler, Sosyal Yardım, Kültür, Muhtarlık İşleri ve Ruhsat Müdürlerini belirleyen Başkan Sandal, bu kez belediye başkan yardımcıları ile Emlak İstimlak ve Kütüphane müdürlüklerinde değişiklik yaptı. Eski başkan Karabağ’ın damadı Gökalp Işın’dan başkan yardımcılığını alarak kütüphane müdürü olarak atayan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, yine önceki dönemde belediye başkan yardımcısı olan Gamze Eraslan’ı Yapı Kontrol Müdürlüğünde memur olarak görevlendirdi. Emlak İstimlak Müdürlüğünün yeni müdürü ise Ersin Tekeli oldu.

Öte yandan Bayraklı Belediyesi Personel Hizmetleri San. Ve Tic. Anonim Şirketi (Bayraklı AŞ)  ile Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneğinin de yönetimleri değişti. Bayraklı Aş’de Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Erdoğan, Başkan Yardımcısı Murat Aydın olurken, Kadir Timur Türkan ise üye olarak belirlendi. Spor kulübünün yeni başkanı ise Hamza Işık oldu. Işık’ın yardımcılığını Gaffar Akkel üstlenirken, Levent Ölçer kulüp sekreteri, Pınar Yılmaz sayman ve Remzi Palabıyık da üye oldu.

ULAŞ AYDIN KİMDİR?

Asıl mesleği öğretmenlik olan Aydın, geçmişte İlhan Cihaner ve Zeynep Altıok Akatlı’nın danışmanlığını yürütmüş, yerel seçim sürecinde Bayraklı Belediye Başkanlığı kampanyasını yönetmiş aynı zamanda da Tunç Soyer’in projelerini kamuoyuyla paylaştığı “Birinci Cemre” sunumunu hazırlamıştı. BirGün, Cumhuriyet gibi çeşitli gazetelere ve internet sitelerine yazılar da yazan Ulaş Aydın’ın; Basın Yayın Halkla İlişkiler, Kültür ve Sosyal İşler, Muhtarlık İşleri, Kütüphane, Bilgi İşlem, Sosyal Yardım İşleri, Araştırma ve Geliştirme, Kent Tarihi ve Tanıtım ile Spor İşleri Müdürlüklerinden sorumlu olacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.