Bayraklı'da çadırlar dezenfekte ediliyor

Bayraklı'da çadırlar dezenfekte ediliyor

Bayraklı Belediyesi Koronavirüs önlemleri kapsamında depremin ilk gününden itibaren çadırları tek tek gezerek, dezenfektan ve temizlik malzemeleri dağıtıyor.

Bayraklı’da depremden etkilenen bölgelerde 1 haftadır süren çalışmalarda her alanda vatandaşın yanında olan Bayraklı Belediyesi, salgın nedeniyle toplum sağlığı konusunda da önlemlerini alıyor. Bu kapsamda Bayraklı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, depremden etkilenen vatandaşların kaldığı çadırları dezenfekte ediyor. Çöpleri günlük alarak bölgenin temizliği ve hijyenine büyük önem veren belediye ekipleri, Koronavirüs tedbirleri çerçevesinde vatandaşları sosyal mesafe kuralına uymaları konusunda da bilgilendiriyor. Her çadırı tek tek gezen ekipler, depremzedelere temizlik malzemeleriyle dezenfektan dağıtıyor.

0-(3)-209.jpg

Kimseyi yalnız bırakmayacağız

Bayraklı’da evleri zarar gören tüm ailelerin her türlü ihtiyaçlarına yanıt vermek için aralıksız çalıştıklarını ifade eden Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Bir yandan da toplum sağlığını düşünerek Koronavirüs tedbirlerimizi alıyoruz. 1 haftadır düzenli olarak depremzede vatandaşlarımıza hijyen paketleri ve dezenfektan dağıtımı yapıyoruz. Her yurttaşımızın tüm ihtiyaçlarında yanında olacağız. Kimse yalnız kalmayacak. Mağdur olmayacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.