Bayraklı’da can dostlara mama ve su desteği

Bayraklı’da can dostlara mama ve su desteği

Bayraklı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaz aylarında sıcakta kalan ve beslenme konusunda sıkıntı yaşayan can dostlar için ilçenin çok sayıda noktasında mama ve su dağıtımı yaptı.

İlçe genelinde beslenme sorunları yaşayan sokak hayvanlarının sorununa çözüm üreten Bayraklı Belediyesi, sıcak havalarda can dostlara desteklerini artırdı. Özellikle yuva ve mama bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını unutmayan ekipler, ilçenin işlek noktalarına ve kedi evlerine mama-su takviyesi yapıyor. Bu kapsamda parklara yerleştirilen modern kedi evlerinin sayısının da artırılacağı belirtildi. Ekipler, yaz aylarında vatandaşları bu konuda daha fazla duyarlı olmaya davet etti. Sokak hayvanlarına poliklinik, kısırlaştırma, aşı ve çip takma gibi hizmetler veren Bayraklı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü'nün çalışmaları hayvanseverler tarafından da memnuniyetle karşılandı.

bayraklida-can-dostlara-mama-ve-su-destegi-3.jpeg

"CAN DOSTLARA HEPİMİZ SAHİP ÇIKALIM"

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, "Sokakta sahipsiz dolaşarak yemek ve su bulmakta zorlanan can dostlarımızın yaşam koşullarını iyileştirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bu konuda vatandaşlarımızın duyarlılığı da bizi memnun ediyor. Hayatı paylaştığımız can dostlarımıza özellikle yaz aylarında daha fazla destek olmalı ve toplum olarak sahip çıkmalıyız" dedi.

bayraklida-can-dostlara-mama-ve-su-destegi-5.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.